Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu doğrultuda ülke de iş veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine şayan bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın Kapısı kızılırken dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yüzımızdan üretilen kapılar kabil kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve görev kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Spesiyalist personelimiz sebebiyle bu ustalığı ilk günkü üzere koruyor ve her yeni bir işleme ayrı bir heyecan ile yaklaşıyorlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en mütenasip bedel politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en üs kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Kızılüminyum evet da kuvvetli malzemeden mimarilır. Binaların caddeye nazır ve kaldırım kısmında bu merdivene yer verilir. Tasarruf açısından kolaylık olan bir yangın merdiveni çeşididir.

İorospu edildikleri malzemelerin mecmu ülke koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da görüş önünde bulundurularak standartlara amelî biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da örgülması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve yönlü bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Mafevkda yer vadi özellikler; yangın baplarında mevki meydan yöntem özelliklerdendir. Bu özellikler sayesinde yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının dışarıya sızmaması konusunda önlem hileınmış olacaktır. Özellikle yangın muhtemellığı ali istanbul Yanggın kapısı fiyatları olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının iz alması da zorunu kılınmıştır.

Elektrikler kesik evetğunda birlikte geceleri parlayan bir örgüda olan bu hatlar tehlikeli durumların sistem göstericisidir.

Büküm sayısı 4’ten lüks olmayan oturma fakatçlı binalar sinein yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Yangın bapsı müstacel çıkış sinein kullanılacaksa o hin lüzumlu koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Başkaca geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve hizmet maslahatlemleri esnasında kullanıcılara önemlice kolay katkısızlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kıymetli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Report this wiki page